Danmarks største genbrugsbutik….fundet på genbrugsturen!

Forleden var jeg på genbrugstur i Midtjylland, et rigtigt roadtrip.

Det er noget jeg gør en gang imellem, for at finde nye gode genbrugsbutikker, finde inspiration og få en lille sludder med de sødeste mennesker der arbejder i butikkerne.

Denne gang gik turen til det midtjyske, bl.a. Ry, Them og Herning…..og her får du lidt info om de besøgte genbrugsbutikker…..Kirkens Korshær og Blå Kors.

Hos Kirkens Korshær fik jeg det udførlige kort, der viste vej til samtlige af deres butikker i området, en god til at have. Fik ikke besøgt dem alle i denne omgang, men mon ikke de får visit på et andet tidspunkt.

Købte ikke voldsomt meget, det var egentlig heller ikke planen. Men fortryder dog måske lidt at jeg ikke købte den røde Olsen Banden kuffert til 50 kr….nej det fortryder jeg faktisk meget. Det må da være den ultimative kuffert til en weekend i Spanien…hmmm!

Så er du bare en anelse glad for at gå på jagt i genbrugsbutikkerne, kan jeg varmt anbefale en dag som denne, og sikkert med veninden på sædet ved siden af.

Se mere om hvor de forskellige butikker er at finde lige her, ellers besøg Kirkens Korshær herUk ryt schuhe kinder 36 45 sneaker herren sport training damen max OkiPlTZwXu og Blå Kors her. 

Der findes også en APP som er god at have med på genbrugstur, den hedder genbrugsbutik.nu. Der er rigtig mange danske genbrugsbutikker registreret, så når du kører rundt i det ganske danske vil det være meget nemmere for dig at finde guldet.

GOD TUR!!

Flyknit Activewear Nike Women's Free Shoe RN Sundried Review Running 4L3RASqc5j

Goya NikePuertoRico Sazon NikePuertoRico NikePuertoRico Sazon Goya Goya Sazon Goya Sazon NikePuertoRico Sazon NikePuertoRico Goya uTJK1lcF3
  1. Flyknit Activewear Nike Women's Free Shoe RN Sundried Review Running 4L3RASqc5j

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flyknit Activewear Nike Women's Free Shoe RN Sundried Review Running 4L3RASqc5j

Flyknit Activewear Nike Women's Free Shoe RN Sundried Review Running 4L3RASqc5j